keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Ivy, Gardener, Princess Crystal ja Magic Butterfly

Nämä neljä ponia saapuivat viime viikolla.

Ivy on julkaistu useampaan kertaan hieman erilaisina versioina ja se onkin yksi yleisimmistä G2-poneista. Tämä on pitkäharjainen ja -häntäinen versio, joka tuli Beauty Parlor-leikkisetin mukana. G2-poneissa nämä pidempikarvaiset taitaa olla aika harvinaisia? Ei nyt heti edes muita tule mieleen tämän lisäksi.


  
Ivy



Gardener kuuluu Wednesday Afternoon -poneihin ja on ilmestynyt 2003 eli viimeisenä vuonna kun G2-poneja valmistettiin. Mulle tuli tästä mieleen G1 Tutti Frutti, niillä on aika samanlaiset värit.


Gardener


Princess Crystal kuuluu vuoden 1999 prinsessaponeihin. Aluksi en tykännyt ponin tummasta väristä, mut oikeastaan se on aika kaunis. Näin tummat My Little Ponyt on aika vähissä.

Princess Crystal


Tämän ponin nimi onkin aika erikoinen. Poni on Magic Butterfly ja kuuluu Magician -poneihin. Ponin kuviona ei kuitenkaan ole perhonen, vaan lohikäärme. Oiskohan pakkauksissa mennyt nimet sekaisin tai jotain? Ponin ranskankielinen nimi on Voeu de Dragon.

Magic Butterfly

3 kommenttia:

  1. Ihania. :3 Tinselit passaa kyllä G2-poneille ihan älyttömän hyvin, omaa silmää miellyttää mahdottomasti! Saako udella ostitko Suomesta vai ulkomailta? :)

    VastaaPoista
  2. Ihan Paratiisikartanon kautta ostin. :) Muistaakseni jo joskus syksyllä katselin näitä sieltä ja lopulta sit päätin ostaa. Sen verran vähän keräilijöitä et ei heti ollu menny.

    VastaaPoista
  3. Ompa vaan sulosia <3 Omistan myös Princess Crystalin :3

    VastaaPoista