tiistai 15. marraskuuta 2011

MOC Sky Skimmer, Sun Sparkle ja Nightglow

Minulla on tällä hetkellä kolme MOC-ponia ja esittelen ne ensin.


Sky Skimmer

"Nature loving Sky Skimmer is happiest outside. She loves climbing mountains or just chasing her magical butterfly friends in the flower garden!"






Sun Sparkle kuuluu Magic Motion poneihin. Joillain sivuilla sen nimi on Sundance, mutta tässä pakkauksessa lukee selvästi Sun Sparkle.
"Explorer Sun Sparkle´s eyes shine with excitement as she discovers new places. With a swish of her magic tail, she´s off to her next adventure!"





Nightglow kuuluu Fantasy Hair poneihin ja osa sen harjaksista loistaa pimeässä.
"Nightglow loves waltzing when she wears her colourful hairpins. You can wear her hairpins too, and dance along with Nightglow!"



2 kommenttia:

  1. Moi! Löysin salamana tieni tänne Paratiisikartanolta, kivaltahan tämä blogi näyttää ^__^ On mukava nähdä geekakkosiakin poniblogimaailmassa, koska ne ovat olleet aika paitsiossa ja vain harva niistä on edes joskus kirjoitellut. Itse keräilen jonkin verran myös G2-poneja ja minusta ne ovat ihan mukavia, jotkut jopa todella kauniita. Jään siis innolla seuraamaan! Saanko laittaa tämän blogin Ponihoitolani linkkilistoihin?

    En olekaan kovin usein nähnyt kuvia MOC-G2-poneista, nuo paketithan ovat tosi kauniita! Nightglow on tosi kaunis poni, se on mukavan harmonisen värinen :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos. :) Saat lisätä linkkilistoihin. Nuo paketit tosiaan on kauniita ja niitä saa melko halvallakin. Siksi ajattelinkin tämän blogin perustaa kun en yhtään vastaavaa löytänyt. :)

    VastaaPoista