lauantai 3. joulukuuta 2011

Kirpparilöytöjä (G3)

Poneja oon löytänyt kirpparilta vaihtelevasti, mutta tänään ei tarvinnut lähteä kotiin tyhjin käsin. :) Kaikkea My Little Pony -aiheista en sieltäkään poimi mukaan. Tänäänkin olisi ollut pari Mc Donald´s G2-ponia tarvikkeineen. Vaikka G2-poneja keräänkin niin nuo jätin ostamatta. Lisäksi bongasin luultavasti G3 feikkipehmon. En oo sellaisiin ennen törmännytkään. Silmät oli tosi samanlaiset kun G3-pehmoilla, mutta sillä ei ollut ollenkaan symbolia eikä mitään Hasbron merkintöjä. Sitten on nää kovapäiset "So soft" G3-ponit. Niitä kohtaa melkein joka kerta kirpparilla käydessä. Nyt on kai sitten silmä hieman tottunut niihin, koska tänään ostin yhden. :D Kyseessä oli istuva, puhuva Pinkie Pie tuttipullonsa kanssa. Yksi neljällä jalalla seisova kovapäinen pehmo ois ollut myös, mut eiköhän näitä yksi kappale riitä. Kotona oli täydet paristot, joten sain heti testata Pinkie Pien toimivuuden. Kun sille työntää tuttipullon suuhun, kuuluu imevää ääntä. Se myös sanoo "äiti, minä rakastan sinua", "namia!" ja kikattaa. Eiköhän tuo jää ainoaksi. Tosin samanlaiset Rainbow Dash ja Sweetie Belle ois ihan kivoja kavereita tuolle. ;)


Pinkie Pie

Kirpparilta löytyi myös G3 Desert Rose tavaroidensa kanssa. Ihan kaikki tuon setin tarvikkeet ei ollut mukana, ainakin korvikset puuttui. Poniparka oli likainen ja takkuinen, mutta nyt se on hoidettu. :) Harjakset ja häntä on yllättävän haalistuneet. Tuntuu et tuotakin ponia oli vasta kaupoissa, vaikka onhan siitä kyllä jo useampi vuosi kun tarkemmin ajattelee. Mutta aika nopeasti väri näköjään haalistuu.


Desert Rose

Lopuksi vielä yksi poni, joka saapui viime viikolla. G3-poneja kerään vähän vaihtelevasti. Kirpparilta lähtee mukaan ne mitä mulla ei ole ja netistä ostan kauneimmat ponit. En siis kerää mitään sarjaa. Mutta tässä ihana Sweet September:

Sweet September
 

2 kommenttia:

  1. Vau, toi Sweet September on tosi kaunis. :)

    VastaaPoista
  2. Noissa Jewel Birthday -poneissa on useampi aika nätti poni. Tää on aika samantyylinen: http://www.ponytopia.com/2005-5/05_profiles/05_january_joy.htm Eiköhän sekin jossain vaiheessa laumaan ilmesty. :)

    VastaaPoista