lauantai 10. maaliskuuta 2012

Kirpparilöydöt

Monta kertaa olen joutunut kirpparilta poistumaan tyhjin käsin, mutta tällä viikolla onnisti kun sain mukaani peräti neljä ponia! Useampikin G2-poni olisi ollut tarjolla, mutta valitettavasti hintaa oli liikaa kuntoon nähden ja osa minulla jo olikin.

Esimmäisenä esittelyssä Princess Sweetberry, jota on tietääkseni ilmestynyt kahden eri leikkisetin mukana. Sweetberry-ponistahan on olemassa ainakin kuusi erilaista versiota. Eniten pidän näistä, millä ei ole mitään mekanismia.

Princess Sweetberry


Toinen ostamistani G2-poneista oli Royal Lady Ponyihin kuuluva Lady Light Heart. Kyseisestä ponista on myös olemassa lukemattomia versioita ja tämä on ehkä yleisimmästä päästä.

Lady Lightheart



Yksi G3-poni löytyi myös pitkästä aikaa. Lähiaikoina oon taas enemmän innostunut G3-poneista, joten tämä oli kiva löytö! Tätä ponia harvemmin näkee missään. Tai ainakaan itse en ole kovin usein törmännyt kun kirpparilla en edes muistanut mistä ponista on kyse. Ponisivujen selailu on kuitenkin tuottanut tulosta ja ponin nimi pomppasi mieleeni kotimatkalla. Ihmeellistä. :D Eli kyseessä on vuonna 2005 julkaistu Heather Winds, joka kuuluu Perfectly Ponyihin. Ponin harjakset ja häntä ovat aika kuluneet, mutta saa välttää toistaiseksi. En ole aina niin tarkka kunnon suhteen, mutta suurin osa kokoelmastani on aika hyväkuntoisia.

G3 Heather Winds

Vielä yksi poni lähti mukaan eli G3.5 babypony Rainbow Dash. En ole näistä niin välittänyt, mutta koska halvalla sain niin piti ostaa ihan esimerkiksi kokoelmaan. Voi todeta että tällaisiakin on tehty.

Rainbow Dash


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti