sunnuntai 15. tammikuuta 2012

G4 Royal Castle Friends

Tämä kirjoitus koskee taas G4-poneja. Nyt on jäänyt vähän enemmän väliä G2-ponien hankinnassa, mutta yksi Ebaysta löytämäni ihanuus on kyllä tulossa minulle pian. Joten sen luultavasti esittelen seuraavalla kerralla. :) Vähän olen kyllä miettinyt tämän blogin aihealueen laajentamista. G2-poneja tulee nyt ostettua vähemmän kun löysin itselleni uuden keräilykohteen eli Monster High -nuket. Ne maksaa sen verran paljon että se rajoittaa ponien ostelua väkisinkin. G2-ponit on enimmäkseen aika halpoja, mutta sitten on myös G4 uutuuksia mitkä "pitää" saada heti kun ne tulee kauppoihin. ;) Ja tässä yksi niistä: Royal Castle Friends. Setti sisältää kaksi ponia: Twilight Sparklen ja Princess Celestian sekä Spike -lohikäärmeen. Celestiaa ei ole Suomen kaupoissa näkynyt aiemmin kuin isona valo-ääni -versiona, joten kiva kun nyt julkaistiin vähän paremmin muiden ponien kanssa yhteensopiva versio. Haluaisin kyllä Celestian valkoisena niin kuin se on Friendship is Macig -piirretyssä. Mutta kai tuo väri vetoaa paremmin pikkutyttöihin.

Royal Castle Friends


 

5 kommenttia:

  1. Tuo Celestiahan näyttää tosi kivalta! Se iso valoäänihirvitys ei ole minusta mitenkään erityisen nätti, mutta tämä näyttää kyllä tosi kivalta ja ystävälliseltä :)

    VastaaPoista
  2. Tämä Celestia on kyllä paljon kivempi kuin se aikaisemmin julkaistu hökötys! Ja sopii kooltaan ja tyyliltaan paremmin G4 -poneihin. Tykkään noista monivärisistä siivistä ja karvat ovat myös nätin väriset. Harmi tosin, ettei ole valkoinen, kuten mainitsit.
    Ihana setti kokonaisuudessaan. :)

    VastaaPoista
  3. Mistä olet tämän setin ostanut ja mitä maksoi? :) en ole tätä missään vielä nähnyt. keräilen myös näitä g4 poneja.

    VastaaPoista
  4. Tää setti on ostettu Prismasta ja hintaa oli vähän alle 23€. Näitä oli siellä silloin vain yksi setti, joten uskoisin että myöhemmin tulee kauppoihin enemmän. :)

    VastaaPoista
  5. Ok. kiitti. Kun tuossa on juuri mun lemppari ponit, tosin mulla on Twilight Sparklea jo kaksi, mutta niissä on kuva eri lautasella.. ja tällä näyttää olevan jalka eri asennossa.. Tosin en ehkä keräile kaikkia mahdollisia malleja ponista, täytyy jotenkin ehkä rajata :)

    VastaaPoista