tiistai 31. tammikuuta 2012

G2 Honey

Tämä söpöläinen saapui jo jonkin aikaa sitten, joten on aika esitellä se. Onnistuin löytämään Ebaysta vuonna 2003 ilmestyneisiin Dress up poneihin kuuluvan Honeyn pukunsa kanssa. En maksanut siitä montaa euroa ja silti se on tosi hyväkuntoinen. Honeyn mukana tuli pupu-asu. Alkuperäiseen pukuun kuului myös kengät. Lempieläimeni on kani, joten porkkanakuvioinen kaniasuinen poni on kuin minulle suunniteltu. ;) Tässä muutama kuva tulokkaasta.

G2 Honey





Samalta myyjältä löytyi myös etsimäni G1 Sparkle Pony Star Dancer. Oon viime aikoina aika vähän ostellut G1-poneja, mutta innostuin näistä Sparkle -poneista. Star Hopper minulla olikin jo ja ainakin Twinkler olisi kiva saada ja ehkä myös Napper. Vähän samantyyliset Glow ´n Show -ponit kiinnostaisi myös.

G1 Star Dancer

 

3 kommenttia:

  1. Oiii, tuo Honey on niin upea! :3 Tuo Sparkle Ponies -setti olisi mukavaa kerätä, minusta ihanin niistä on se Twinkler. :)

    VastaaPoista
  2. Itsekin eilen putsasin pintalioista kirpparilöytö-Honeyn, hauska yhteensattuma siis :D En tiennyt, että sille kuuluu noin ihana pupupuku!

    Myös Star Hopper on kaunis, ihana ilme sillä tuossa ensimmäisessä kuvassa :)

    VastaaPoista