perjantai 20. huhtikuuta 2012

G2 -kokoelma

Minulle on ehtinyt kertyä G2-poneja hieman yli 40 kappaletta ja ajattelin ottaa muutaman kuvan koko kokoelmasta. Muutama uusi poni on laumaan ilmestynyt. Paratiisikartano-foorumin miitistä kotiutui neljä G2-ponia, neljä G3-ponia sekä yksi G1-poni. Niistä tulee tarkempi raportti myöhemmin. Uudet G2set ovat jo kokoelmakuvassa eli sain kaikki kolme "Glow-ponia" sekä Princess Golden Lightin.





4 kommenttia:

  1. Kokoelmasi on kyllä todella ihana! Uskon, että se on innostanut monia muitakin keräämään G2 poneja (joita ennen ei edes MLP poneiksi laskettu). :)

    VastaaPoista
  2. Sievä G2-kokoelma! Vaikka en paketissaan olevista poneista kauheasti välitä, MOCitkin näyttävät aika hienoilta. G2-ponien pakkaustapa on niin mukavan väljän näköinen, MOC-G1-ponit näyttävät vähän tukehtumisvaarassa olevilta...

    Olen vähän kateellinen kolmen Glow'n setistä, itseltäni nimittäin vielä Copper Glow puuttuu ;)

    VastaaPoista
  3. Kiitos kaikille! :) Itsekin näistä innoistuin vasta monen ponikeräilyvuoden jälkeen. Mutta kiva jos olen saanut muitakin kiinnostumaan G2-poneista. Onhan nekin keräilijänsä ansainnut. :) Paketissaan olevat on hienoja ja nämä olen saanut melko halvallakin, mutta ne vievät sen verran tilaa että kerään enimmäkseen irtona.

    VastaaPoista